İspanya bile Türkiye’yi seçti; saç ektirme teknikleri her geçen gün artıyor! Sektörün lideri Türkiye, artık filmlere konu oluyor!

Dünya basınında saç ektirme denince önemli bir yere sahip olan Türkiye, İspanya’nın ‘Por los pelos’ filmine konu oldu. Saç ektirmek için Türkiye’ye gelen üç arkadaşın hikayesini konu alacak olan ‘Por los pelos’ filmi için geri sayım başladı.

TÜRKİYE’DE İSPANYA FİLMİ ÇEKİLDİ

Bir komedi filmi ile sinema severleri buluşturmaya hazırlanan İspanya’da bu hafta ‘Por los pelos’ filmi, vizyona giriyor. Türkiye’de saç ektirmekle ilgili bir komedi filmi olan ‘Por los pelos’ filminin yönetmenliğini Nacho G. Velilla üstleniyor. 2022 yapımı olan ‘Por los pelos’ filminin konusu bir hayli çekerken, filmin tanıtımında yer alan sahneler de eğlenceyi şimdiden garanti ediyor.

TÜRKİYE’NİN SAÇ EKİMİNDE LİDER OLDUĞU İSPANYOLLARCA TESCİLLENDİ

İspanyolların yeni yapımı ‘Por los pelos’ filminde de işlenen saç ekimi sektöründe Türkiye’nin tercih edilmesinin film için iki realist yanı bulunuyor. Türkiye, saç ekiminde özellikle son yıllarda Avrupa ülkelerine göre çok daha iyi teknik bilgiye ulaşmışken, aynı zamanda dolar kurunun farkından kaynaklı olarak da diğer Avrupa ülkelerinden daha uygun bir fiyat veriyor. Her iki kriter de Türkiye’yi bu sektörde lider olan ülkelerin arasına sokuyor.

FİLMİN HİKAYESİ ÜÇ ERKEĞİN KELLİK İLE MÜCADELESİNİ ANLATIYOR

İspanyol basınına göre etki yaratması beklenen ‘Por los pelos’ isimli komedi filminin senaryosu da oldukça etkileyici. Juanjo, Sebas ve Rayco isimli üç erkeğin diğer hemcinsleri gibi saç dökülmesinde kaynaklı olarak yaşadığı özgüven kaybını konu alan ‘Por los pelos’ filminde bir reggaeton şarkıcısı olan Rayca, Kozmetik ile arası son derece iyi olan Juanjo ve eski eşinin yeni eşiyle rekabet edebilmek için saç sorununu çözmeye çalışan Sebas’ın yaşamına ışık tutuyor. Saç ekimi için Türkiye’ye doğru yola çıkan üç arkadaşın iç dünyasına yolculuğunu beyazperdeye taşıyacak olan ‘Por los pelos’ filmi, bu hafta vizyona giriyor.

Exit mobile version