GündemKamu

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Kadrolu işçi ve güvenlik görevlisi alımı yapıyor!

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi kendi bünyesine, beden işçisi ve güvenlik görevlisi alımı için 28 Ekim 2022 tarihinde yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un Kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre Beylikdüzü Belediyesi, KPSS şartsız ve kadrolu görevlendirilmek üzere 5 beden işçisi ve 15 güvenlik görevlisi alımı yapacak.

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı için iş başvuruları bugün (28.10.2022) başladı ve 04 Kasım 2022 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların “kariyer@beylikduzubelediyesipersonelas.com” internet adresine resimli özgeçmişlerini mail göndermeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen pozisyonlara yine yukarıda belirtilen tarihlerde, 18 yaşından büyük ve emekli olmamış bay bayan tüm adaylar başvuru yapabilir. Başvuruda bulunacak adayların ayrıca aşağıda verilen mesleki şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir.

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin yayınlamış olduğu resmi iş ilanı ile ilgili diğer detaylar ve ilan içerikleri aşağıda verilmiştir…