İstanbul Büyükşehir Belediyesi 224 Kadrolu Personel Alımı: Başvuru Sayfası Açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), çocuk gelişimi ve eğitimi elemanı ve okul öncesi öğretmeni alımı için 26 Ekim 2022 tarihinde Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR‘un Kamu İş İlanları sayfasında yer alan ilana göre, İBB İSPER A.Ş kendi bünyesine kadrolu görevlendirilmek üzere 44 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı ile 180 Okul Öncesi Öğretmeni olmak üzere toplam 224 personel alımı yapacak.

İBB İSPER personel alımı iş başvuruları 28 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olup, 05 Kasım 2022 tarihi gün sonuna kadarda devam edecektir. Başvuruda bulunacak olan adayların aşağıda verilen mesleki şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

İş başvuruları İBB kariyer sayfası üzerinden online şeklinde yapılacak olup, adayların aşağıda verilen linki üzerinden iş başvuru kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Her bir kadro için istenilen başvuru şartları ve diğer tüm detaylar aşağıda mesleklere göre verilmiş resmi ilan içeriklerinde belirtilmiştir;

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ ALIMI

Üniversitelerin lisans düzeyinde okul öncesi öğretmenliği veya temel eğitim bölümlerinden mezun olmak. Ya da üniversitelerin lisans düzeyinde çocuk gelişimi bölümünden mezun olup; YOK onaylı pedagojik formasyon eğitimine sahip olmak.

Tercihen yüksek lisans mezunu olmak,

Tercihen Okul Öncesi alanında 2 yıl deneyim sahibi olmak,

Tercihen İngilizce bilmek,

MS Office programlarını yetkinlikle kullanmak,

Atanma şartlarına sahip olmak (T.C. vatandaşı olmak, sabıkası olmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak),

Mesleki alan ve teknik yetkinliklere sahip olmak,

Arşiv ve kayıt oluşturmak, dosyalama yapmak.

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ELEMANI ALIMI

Meslek liselerinin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden veya üniversitelerin ön lisans düzeyinde çocuk gelişimi bölümünden mezun olmak,

Yeni mezun ve/veya tercihen en fazla 5 yıl alan deneyimi olmak,

MS Office programlarını yetkinlikle kullanmak,

Atanma şartlarını taşımak (T.C. vatandaşı olmak, sabıkası olmamak, tercihen erkek adayların askerlik görevini yapmış olmak vb.)

Mesleki alan ve teknik yetkinliklere sahip olmak,

Arşiv ve kayıt oluşturmak, dosyalama yapmak.

NOT: Başvurular yukarıda belirtilen “https://kariyer.ibb.istanbul” web adresine yapılacaktır. Başvuru esnasında belge istenmeyecektir.

Exit mobile version