GenelKamu

İş Kurmak İsteyenlere İstanbul’da Kamudan Kiralık Dükkanlar!

İstanbul’da belediyeye ait olan 49 iş yerinin kiralanacağı duyuruldu. İş kurmak veya yatırım amacıyla belediye dükkanlarını kiralamak isteyenlerin merakla takip ettiği dükkanlar için başvuru süreci başladı.

İstanbul’da belediyeye ait olan ve metro hattında yer alan 49 dükkan için yayımlanan kiralık duyurusunun tüm detayları haberimizde.

İstanbul Metro Hattı Dükkanları Taliplerini Bekliyor

Yayımlanan ilanda, Metro İstanbul’un işletmesini üstlendiği raylı sistem hatlarında yer alan dükkanların kiralanacağı açıklandı. 22 grup ve 49 ayrı noktada olan iş yerlerinin kiralama işlemleri 2024 yılına kadar gerçekleştirilecek. İhale 7 Eylül tarihinde düzenlenecek olup başvurular ise ihale tarihine kadar alınmaya devam edecek.

1. grupta yer alan iş yerleri aylık 48.600 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılırken 2. grup için 45.000 TL, 3. grup için ise 22.500 TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler Metro İstanbul San. ve Tic. A.Ş. Yavuz Selim Mahallesi, Metro Sokak No:3 34220 İhale ve Sözleşmeler Şefliği Esenler/İSTANBUL adresinden başvurularını yapacaklar.