İstanbul metro seferleri için yeni yılbaşı tarifesi! O seferler sabaha kadar devam edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi metro seferleri için yılbaşı düzenlemesi yapıldı. Metro İstanbul yapmış olduğu duyuru ile birlikte yeni yıl gecesi için metro ve tramvay hatlarındaki saatleri güncelledi.  İstanbul’da 24 saat ulaşım imkanı sağlanacak.

İstanbul metro seferleri için yeni bir düzenleme yapıldı. 31 Aralık 2023 gecesi için metro ve tramvay hatları gece geç saatlere kadar çalışacak. 1 Ocak da bu seferler ücretsiz olarak gerçekleşecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

1 Ocak 2024’te metro ve tramvay ücretsiz olacak

Metro İstanbul yapmış olduğu açıklamada kentte yılbaşı gecesi bazı tramvay ve metro hatlarında gece geç saatlerine kadar çalışmaların devam edeceğini paylaştı. Metro İstanbul’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda 31 Aralık-1 Ocak gecesi belirlenen seferler üzerindeki hatların sabah seferleri başlayana kadar devam edeceği duyurusunu paylaştı.

İşte sabaha kadar sürecek seferler şu şekilde:

Belirlenen bazı hatlar ise seferlerini gece saat 2:00’ye kadar sürdürecek. İşte ge 02:00’a kadar sürecek seferler:

Bununla birlikte İstanbul’da 1 Ocak tarihinde ulaşım ücretsiz olacak. Ulaşımın ücretsiz olacağı hatlar paylaşıldı.

İstanbul Belediyesi yılbaşı ulaşım tarifesi

İstanbul Belediyesi yapmış olduğu duyuru ile birlikte yılbaşı için metro ve tramvay hatlarında bir güncelleme paylaştı. Bazı seferler sabaha kadar devam edecek olup bazı seferler da gece ikiye kadar sürecek. 31 aralık-1 Ocak tarihlerini kapsayacak olan uzama seferleri sonrası 1 Ocak 2024 tarihinde ise metro ve tramvay ücretsiz olarak hizmet verecek. Bununla birlikte İstanbul’da bazı bölgelerdeki toplu ulaşım 24 saat süresince çalışmış olacak. Yapılan açıklama ile birlikte vatandaşlar sevindi. Gece geç saatlere kadar eğlenmeyi planlayan vatandaşlar İstanbul Belediyesi’nin paylaşmış olduğu gece seferlerinin sürekli olmasının istendiğini dile getirdi.

Exit mobile version