Gündem

İstanbul’da ünlü gece kulübünde yangın faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Son dakika… İstanbul Beşiktaş’ta 13 katlı binada yangın meydana geldi. Bir eğlence merkezinde başlayan yangın tüm apartmanı sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın sonucunda ölen ve yaralananlar olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre, ölü sayısı 29’a çıktı.

29 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Acı haber İstanbul’dan geldi. Beşiktaş’taki 16 katlı bir binada çıkan yangın büyüdü. İhbar edilmesinin üzerine yangın yerine çok sayıda ekip geldi. Yangına müdahale edildi. Yangın sonucunda 29 kişi hayatını kaybetti, 3 kişinin tedavisi sürüyor. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay Gayrettepe’de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak’ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu.

Binanın kulüp olarak kullanılan eksi 1 ve eksi 2. katındaki yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale etti.