Magazin

İstanbul sokaklarında aksiyon dolu gece! Hadise ve Mehmet Dinçerler önce tehdit, sonra polis…

Önce ki gece İstanbul sokaklarında aksiyon dolu bir kovalamaca yaşandı. Herkesin yakından tanıdığı ünlü isimler, trafiği birbirine kattı. Görüntü vermek istemeyen ünlü çift, güvenlik görevlilerini işinden etmekle mi tehdit etti? Hastane çıkışında görüntülenmek istememelerinin sebebi, kimsenin duymasını istemedikleri bir gelişme ile mi ilgiliydi? İşte ünlü çiftin basın mensuplarından köşe bucak kaçtıkları gecenin detayları…

Güvenlik Görevlileri İşleri ile Tehdit Edildi!

Aşklarını ilan ettikleri günden bu yana, detaylı bir röportaj vermemelerine rağmen basın mensuplarına karşı sıcakkanlılıklarını koruyan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, geçtiğimiz gece İstanbul sokaklarını ayağa kaldırdı! Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, geçtiğimiz gece Ulus’taki bir özel hastaneye gitti. Bu haberi alan basın mensupları ünlü çifti görüntülemek üzere hastanenin kapısında nöbet tutmaya başladı. Bunu öğrenen ünlü çift, bulundukları hastanenin güvenlik görevlilerini seferber etti.

Magazin basını ile muhatap olmak istemeyen ünlü çift, güvenlik görevlilerini basın mensuplarını uzaklaştırmaları konusunda uyardı. Bunun üzerine hastanenin güvenlik görevlilerine şu ifadeleri kullanarak durumu anlattı: “Ağabey rica ediyorum çekmeyin. Yoksa işimizden olacağız, şikâyet edeceklermiş. Burada çekmeyin.” Bunun üzerine her fırsatta toplum konuları ile ilgili ne kadar duyarlı olduğunu dile getiren Hadise’nin böyle bir davranış sergilemesi hayranlarını şaşırttı!

Trafik Kurallarını Hiçe Saydılar!

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in hastaneden çıkmasının ardından, görüntü almak için çiftin peşine takılan magazin basını ünlü çiftin kırmızı ışıkta geçtiğini kaydetti. Bu durumun ardından Levent sınırları içerisinde polis çevirmesine takılan ünlü çift, kamera ışıklarını görünce bir anda paniğe kapıldı. Basın mensupları ünlü çiftin, hastaneden itibaren bu panik hallerinin sebebinin ne olduğunu anlamak istedi ancak yöneltilen sorulara herhangi bir yanıt gelmedi.

Sebebini Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

Kaos dolu bir gecenin yaşanmasına sebep olan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin, bulundukları hastaneden itibaren magazin basınından köşe bucak kaçması ünlü çiftin hayranlarını herhangi bir sağlık sıkıntısının yaşanıp yaşanmadığına dair endişelendirdi. Bunun üzerine ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı aracılığı ile şu açıklamada bulundu:” Yılbaşı konseri öncesi kimseyi riske atmamak adına dün PCR testi yaptırdım. Çıkan haberler neticesinde test sonucumun negatif olduğunu tüm sevenlerimle paylaşmak istedim.”