Gündem

İstanbul’da bina çöktü: Enkaz altında kalanlar var!

Son dakika… İstanbul’da bina çöktü. Küçükçekmece’de 3 katlı binanın çökmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Çöken binada enkaz altında kalanların olduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği’nden de bir açıklama geldi.

Korkunç olay, İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde meydana geldi. 08.40 sıralarında Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi ile Geçit Sokağın kesişim noktasında bulunan üç katlı bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalanların olduğu öğrenildi.

1 KİŞİ ÖLÜ OLARAK ÇIKARILDI

Son dakika gelişmesine göre İstanbul Küçükçekmece’de çöken 3 katlı binanın enkazından bir kişi ölü olarak çıkarıldı. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada “Çöken binada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 7 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılmış olup, enkazda kalan son kişiyi de kurtarma çalışmaları devam etmektedir” denildi.

ENKAZ ALTINDAN SESLER GELİYOR

Bölgeden bilgileri CNN Türk Muhabiri Ümit Uzun aktardı: Burada ciddi bir durum söz konusu, bir çökme meydana geldi. Enkaz altında kalanlar var. Pazar sabahı meydana gelen bir olaydan söz ediyoruz. Şu anda ekipler burada yoğun bir çalışma yürütüyor. Enkaz altından sesler geldiği yönünde bilgiler var. Ciddi bir çökmeden söz ediyoruz. Ekiplerin çalışma yürüttüğünü söyleyelim. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Pazar günü çoğu kişinin evde olduğu söyleniyor. Binada enkaz altında sesler geldiğini öğrendik.

BİNANIN ÇÖKMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜSÜ