İstanbul’da hafta sonu için flaş karar: Ücretsiz olacak!

İstanbul’da yaşayanları ilgilendiren bir karar duyuruldu. İstanbul’da 17-18 Haziran tarihleri için alınan karar açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, hafta sonu toplu ulaşımın ücretsiz olacağı bildirildi.

ÜCRETSİZ OLACAK

İstanbul’da hafta sonu YKS’ye girecek öğrencilere toplu ulaşım ücretsiz olacak. YKS adayları 17-18 Haziran tarihlerinde toplu ulaşım araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Belediyeden yapılan açıklamada, toplu taşımanın 17-18 Haziran 2023 tarihinde sınavın başlamasından 2 saat önce ve bitiminden 2 saat sonrasına kadar ücretsiz olacağı belirtildi. Sınav belgeleri ve görevli belgeleri gösterilerek Toplu Taşıma ücretsiz olarak kullanılacak.

İBB’den yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı;

17-18 Haziran günleri yapılacak olan “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS)” girecek vatandaşlarımız ve öğretim görevlileri Sınav yerlerine ulaşım için sınav belgelerini veya görevli belgelerini göstererek sınav başlangıcının 2 saat öncesinden sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

Exit mobile version