İstanbul’da Korkunç Olay: Eşini ve Kendini Vurdu!

Son dakika haberine göre, İstanbul’da eşini tabancayla vurarak öldüren koca daha sonra aynı silahla kendini vurarak intihar ettiği belirtildi. Yaşları 65 ile 67 olan evli çiftler olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Olay, dün akşam İstanbul’un Pendik ilçesinde, Ertuğrulgazi Mahallesi Fetih Sokak’ta bir gecekondu da meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 yaşındaki eşi Yüksel Çiftçi ile tartışan 65 yaşındaki Fadime Çiftçi, kendi evinden ayrılarak oğlunun evine gitti.

Yüksel Çiftçi bir süre sonra konuşma bahanesiyle Fadime Çiftçi’yi evine çağırdı. Eşini ziyarete giden Fadime Çiftçi ile Yüksel Çiftçi arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası Yüksel Çiftçi eşini tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Eşini vuran koca Yüksel Çiftçi bir süre sonra aynı silahla kendi başına ateş ederek intihar etti. Gelen sesler sonrası çevredekiler tarafından yapılan ihbar sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemelere göre evli çiftin olay yerinde hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Çiftin cenazeleri Yeni Bosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor…

Exit mobile version