Gündem

İstanbulkart sahibi olan herkesi ilgilendiriyor: 30 Kasım’a kadar başvurana 600 TL veriliyor!

İstanbullular için önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, İstanbulkart sahiplerine ihtiyacına göre, 600 TL ya da 1200 TL olmak üzere avans veriliyor. Söz konusu avansı kullanan vatandaşlar aylık 100 TL taksit halinde ödeme yapabiliyorlar. Kampanya için son tarih ise 30 Kasım olarak açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, DenizBank ve BELBİM AŞ iş birliği ile İstanbulkart sahiplerine avans müjdesi verildi. Buna göre, İstanbulkart sahiplerine ihtiyacına göre, 600 TL ya da 1200 TL olmak üzere avans veriliyor. Kampanyanın başlangıç tarihi 31.08.2021 bitiş tarihi 30.11.2021’dir. Detaylı bilgiye tüm ALO153, İstanbulkart Başvuru Merkezleri, tüm DenizBank şubeleri ve 0850 222 0 800’den ulaşabilirsiniz.

Bu kapsamda yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

Geçirdiğimiz sıkışık dönemde İstanbulkart sahiplerine nefes aldıracak Destek Avans ile İstanbulkart kullanıcıları, ihtiyacına göre alacakları 600 TL ya da 1200 TL avansı aylık 100 TL’lik taksitler halinde faizsiz, masrafsız ödeyebilecekler.

İstanbulkart’a yüklenecek olan Destek Avans, gıda, temizlik, kırtasiye, ulaşım gibi temel ihtiyaçlar için ve İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabilmektedir.

Ulaşım dışı ödeme ekosistemine her geçen gün yeni bir iş ortağı ekleyen İstanbulkart, İstanbul’da yer alan zincir marketlerde (A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK), Multinet’in geçerli olduğu binlerce noktada (restoran, kafe, market), SeaLife, Madamme Tussauds ve Legoland gibi kültürel noktalarda, Getir’de, İSPARK otoparklarında, İş Bankası fiziksel POS’larının bulunduğu her yerde (akaryakıt, perakende mağazacılık, şehirlerarası ulaşım vb) ve Maximum Mobil’de ödeme aracı olarak kullanılabilmektedir.

Destek Avans’a başvurmak için İstanbulkart’ınızın kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir.

İndirimli ve ücretsiz kartlar kişiselleştirilmiş olduğu için yeni bir işlem yapılmasına gerek yoktur.

Başvuru sürecinizi başlatmak için https://kartsorgu.istanbulkart.com.tr/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İstanbulkart’ınızı kişiselleştirmek için https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul sayfasını ziyaret edebilirsiniz.