İstanbulkart sahiplerine nakit iade kararı: Duyuru yapıldı!

İstanbul’da yeni karar duyuruldu. İstanbulkart kullananlar Kent Lokantaları’nda yemeklerini indirimli yiyebilecek. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, sosyal medya hesabından alınan karara ilişkin açıklamada bulundu.

İstanbul’da Kent Lokantaları’nda İstanbulkart sahiplerine indirimli yemek verilecek. Buna göre, Kent Lokantaları’nda İstanbulkart kullananların artık yemeklerini 40 lira yerine 35 liraya yiyebileceği bildirildi.

4 TL NAKİT İADE EDİLECEK

Murat Ongun, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı duyuruda, “Artık 40 da değil 35 TL” başlığı altında şu ifadelere yer verdi: “İBB Kent Lokantalarımızda İstanbulkart ile 35 TL’ye yemek yiyebilirsiniz. Yapılan her 40 TL’lik ödemede 5 TL nakit iade edilecek.”

Bu duyuruya göre, İstanbulkart kullanıcıları İBB Kent Lokantaları’nda yemeklerini daha uygun fiyata yiyebilecek. Her 40 TL’lik yemek ödemesinde 5 TL nakit iadesi yapılacak.

İBB Kent Lokantaları, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Çapa, Çatalca, Sarıyer, Küçükçekmece, Pendik, Sultanahmet, Sultangazi, Sultanbeyli, Tuzla, Ümraniye, Pendik ve Üsküdar gibi birçok farklı ilçede hizmet veriyor.

Exit mobile version