İstanbulkart taşıyanlar için Bakanlık duyurdu: Para vermeden kullanabilirsiniz!

Binlerce vatandaş toplu taşıma hizmetlerinden faydalanabilmek için İstanbulkart taşıyor. Bu kapsamda yeni bir duyuru yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, vatandaşlar yarın İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarını ücretsiz kullanabilecekler.

15 Temmuz nedeniyle vatandaşlar ulaşımın ücretsiz olup olmadığını merak ediyorlar. İstanbul için yapılan açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı otobüsleri ve raylı sistem araçları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşları ücretsiz taşıyacak.” İfadeleri kullanıldı.

İstanbulkart kampanyası 31 Temmuz’da bitiyor

İstanbulkart sahipleri için çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Bu kapsamda İstanbulkart’lılara özel faizsiz ve masrafsız bir tüketici kredisi kampanyası düzenleniyor.

Bu ay Fibabanka iş birliği ile yürütülen, İstanbulkart’lılara özel faizsiz ve masrafsız bir tüketici kredisi veriliyor. Başvuru sahipleri, 500TL’den 2.500TL’ye kadar faizsiz, masrafsız veya 2.500TL’den 5.000TL arası 24 ay vadeye kadar faydalanabilecekler. Başvuru ve kredi detayları hakkındaki detaylı bilgiye ise İstanbulkart internet sayfası üzerinden ulaşılabiliyor.

Exit mobile version