İstanbulkart’ı olanlar dikkat: 4 gün boyunca ücretsiz olacak!

İstanbulkart’ı olanlar dikkat! İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz olacak. Yarından itibaren bayram boyunca 4 gün İstanbullu vatandaşlar toplu ulaşıma ücret ödemeyecek. Öte yandan geçici seferler de düzenlenecek.

EK SEFERLER KOYULDU

İstanbul’da bayram için karar alındı. Kurban Bayramı’nda İstanbulluların kurban satış ve kesim merkezlerine ulaşımlarını sağlayabilmek için ulaşım imkanı olmayan 2 kurban pazarı için 2 yeni geçici hat hizmet vermeye başlayacak. KRB3 hattı Kurnaköy kurban satış pazarı için hizmet verecek ve Pendik Sahil ile Kurnaköy arasında ulaşım sağlayacak. 131B hattı Paşaköy kurban satış pazarına İstanbulluların ulaşımını sağlayacak ve Ümraniye ile Mimar Sinan Mahallesi arasında görev yapacak.

4 GÜN ÜCRETSİZ OLACAK

Bayram haftası boyunca sahil, piknik alanı, mezarlık gibi güzergâhlarda çalışan hatlarda yaşanabilecek yoğunluk için ek sefer düzenlemeleri yapıldı. Ayrıca öngörülemeyen durumlar için peron alanlarında hazır bulunması için araç ve şoför görevlendirmeleri yapılacak. İstanbul’da toplu taşıma 9 günlük tatilin Kurban Bayramı’na denk gelen 4 gününde ücretsiz yapılacak.

Exit mobile version