EkonomiGündem

İstanbulkart’ı olanlar dikkat: Bu markette indirim kazanacaksınız!

İstanbulkart’ı olanlar için bir kampanya duyuruldu. Kart sahipleri kampanyaların detaylarını merak ediyor. İstanbulkart kampanyası kapsamında, Carrefour’dan İstanbulkart ile alışveriş yapanlar 20 TL indirim kazanacak. Kampanyadan 13 Ocak tarihine kadar yararlanılabileceği belirtildi. Öte yandan kampanya kodlarının da son kullanım tarihi 31 Ocak 2022 olarak duyuruldu.

İSTANBULKART KAMPANYASININ DETAYLARI;

İndirim kodu kampanya süre aralığında CarrefourSA marketlerinde yapılacak alt limitsiz ilk alışverişin ardından SMS aracılığı ile gönderilecektir.

Kazanılan 20 TL değerindeki kampanya indirim kodu, CarrefourSA marketlerinde bireysel CarrefourSA kart kullanılarak, herhangi bir ödeme yöntemi ile gerçekleştirilebilecek 200 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir.
Kampanya, 13 Aralık – 13 Ocak 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kodlarının son kullanım tarihi 31 Ocak 2022’dir.

Kampanyaya katılmak için İstanbulkart ile ödeme alt limiti bulunmamaktadır.

Kampanyaya katılmak için; harcama yapılan kartın dijital kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir. İstanbul Kart kişiselleştirme işlemini İstanbulkart Mobil üzerinden (https://bit.ly/istanbulkart_mobil), www.istanbulkart.istanbul web adresinin Online İşlemler sekmesinden, (https://www.istanbulkart.istanbul/online-islemler-bireysel) veya https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ sayfasından gerçekleştirebilirsiniz.

Her kullanıcı kampanyadan 1 kez yararlanabilir ve her kampanya kodu yalnızca 1 kez kullanılabilir.

Ticari kartlar ve diğer indirim kartları kampanyada kullanılamaz.

Kampanya kodundan faydalanabilmek için CarrefourSA Kart sahibi olunmalıdır. CarrefourSA Kart’a alışveriş anında kasadan, www.carrefoursakart.com adresinden veya CarrefourSA Online Market uygulamasına kayıt olarak sahip olabilirsiniz.

Kampanyaya alkollü içecek, tütün mamulleri, şans oyunları, kasa poşeti, hediye çeki, kuyum, cep telefonu ve fotokopi kâğıdı alışverişleri ve GSM TL / E-PIN yüklemeleri dahil değildir. Toplam tutar hesaplanırken bu ürünler dikkate alınmayacaktır.

www.carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market uygulamasından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

Müşteri memnuniyeti kapsamında, kampanya kodu gönderimlerinde sistemsel gecikmelerden kaynaklı oluşabilecek aksaklıklarda kod gönderimi Belbim AŞ tarafından en kısa sürede gerçekleştirilecektir.

Kullanıcı verilerinin işlenebilmesi, yaptıkları işlemlerinin izlenebilmesi ve kampanya ödüllendirmesi açık rıza izinlerinin bulunmasına bağlıdır. Açık rıza verilmesine ilişkin metinlerimizde belirtilen şekilde verilerinin işlenmesine rızası olmayan kullanıcılara, kampanya koşullarında belirtilen işlemleri yapmalarına rağmen, işlemleri izlenemeyeceği için ödüllendirme yapılamaz. Açık rıza tercihi İstanbulkart Mobil üzerinden düzenlenebilir.
Kullanıcıların kampanyalara, katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihlerinizi İstanbulkart Mobil üzerinden düzenleyebilirsiniz.

Belbim AŞ ve CarrefourSA kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.