EkonomiGündem

İstanbulkart’ı olanlar dikkat: Bugün son bulacak!

İstanbulkart’ı olanlar için bir kampanya duyuruldu. Açıklanan kampanya bugün sona erecek. Kampanya kapsamında, aracını İSPARK’a park eden ve ödemesini İstanbulkart’ı ile yapan kişilere aynı gün 2 metro ya da tramvay geçişi ücretsiz olacak. Geçiş ücretleri İstanbulkart’a iade edilecek.

Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, ”31 Aralık 2021 tarihine kadar aracını kampanya dahilindeki İspark P+R noktalarına park edip ödemesini İstanbulkart’ın ile yap, aynı gün kullanacağın 2 metro veya tramvay geçiş tutarın İstanbulkart’ına iade edilsin” denildi.

Kampanya Koşulları:

* Kampanya belirlenen 16 İSPARK P+R otoparkında geçerlidir. (Alibeyköy Cep Otogarı P+R, Ataköy Metro Durağı Yanı, Bağcılar Kent Meydanı Zemin Altı, Bağcılar Kirazlı Metro P+R, Esenler Adem Baştürk, Esenler Menderes Metro, Eyüp Silahtarağa, Kartal Köprüsü Kavşağı P+R, Kartal Soğanlık Metro, 4.Levent P+R, Maltepe Gülsuyu Metro, Maltepe Küçükyalı P+R, Merter Metro P+R, Merter Metro Zemin Altı, Pendik Tavşantepe P+R, Üsküdar Ünalan P+R)

* Kampanyadan ücretsiz geçiş hakkı tanınmış kartlar ve abonman ile yapılacak ödemeler haricinde herhangi bir İstanbulkart ile faydalanılabilir.

* Kampanya ödül kazanımı için Metro İstanbul ve İspark ödemesinin aynı İstanbulkart ile yapılması gerekmektedir.

* Geçerli İspark noktalarının kullanımında aynı gün içerisinde her İspark ödemesi ile birlikte 2 Metro İstanbul geçişine kadar ödül TL kazanılabilir. Çıkışta ödemeli bir İspark’a park edilmesi durumunda ödemeden önceki 2 Metro İstanbul kullanımı, girişte ödemeli bir İspark’a park edilmesi durumunda ödemeden sonraki 2 Metro İstanbul kullanım ücreti İstanbukart’a TL yükleme talimatı olarak gönderilecektir.

* Geçerli İspark noktalarında ödeme öncesinde ya da sonrasında 1 Metro İstanbul geçişi olması durumunda yalnızca 1 Metro İstanbul geçişi için ödüllendirme yapılacaktır.

* Kampanya Metro İstanbul AŞ’ye bağlı metro ve tramvay kullanımlarında geçerlidir.

* Kampanyada ödüle konu geçiş bedeli kadar tutar İstanbulkart’a TL talimat olarak yüklenecektir.

* Talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart’ın herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktasına veya otobüslerde geçiş yaparken geçiş cihazına kartın dokundurması ile karta yüklenebilir.

* Kampanya aynı gün içerisinde İspark ve Metro İstanbul ödemelerini kapsamaktadır. Gece ulaşım kullanımları (00:30-5:30 aralığı) kampanya kapsamında değildir.

* Kampanya dönemi boyunca, kampanyadan birden fazla kez faydalanılabilir.

* Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda Belbim AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

* Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

* Kazanılan ödül bilgisi uygulama içi bildirim ya da SMS kanalıyla yapılabilecektir.