EkonomiGündem

İstanbulkart’ı olanlar için duyuruldu: Karta yükleme yapanlara para hediye edilecek!

İstanbulkart sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Neredeyse her alanda kullanıma sahip olan İstanbulkart ile ilgili kampanya düzenlendi. 30 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, kart sahiplerine 25 TL hediye edilecek.

İstanbullu vatandaşların elinden düşürmediği İstanbulkart ile ilgili kampanyalar yakından takip edilirken, dikkat çeken bir kampanya başlatıldı. Kampanya bilgilerine göre, İstanbulkart Mobil’den dijital veya fiziksel İstanbulkart’a Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA kartlarınla otomatik yükleme talimatı verilmesiyle ilk 100 TL yüklemene 10 TL, ikinci 100 TL yüklemene 15 TL hediye kazanılacak.

İSTANBULKART KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA kartları ile İstanbulkart Mobil’deki İşlemler menüsünden, dijital veya fiziksel İstanbulkart’ına 100 TL ve üzeri otomatik yükleme talimatı veren kullanıcıların gerçekleşen 1. talimatında 10 TL, 2. talimatında ise 15 TL İstanbulkartlarına hediye edilecektir.

Kampanyaya Mastercard logolu Bonus, Paracard Bonus, Miles&Smiles Garanti BBVA, Shop&Fly bireysel kartları dahildir.

Kampanyaya ek kart, sanal kart ve personel dahildir.

FastPay ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Bir kullanıcı kampanyaya birden fazla kez katılabilir.

Kampanya süresince bir kullanıcının alacağı maksimum ödül tutarı 25 TL’dir.

Ödül TL, ödeme yapılan dijital veya fiziksel İstanbulkart’a aynı gün yüklenecektir.

Fiziksel kartlarda talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabilir.

Dijital İstanbulkartlar için herhangi bir tanımlama yapılmasına gerek yoktur doğrudan TL olarak yüklenecektir.

Kazanılan ödül TL’nin nakit karşılığı talep edilemez.

BELBİM AŞ’nin sunduğu kampanyalardan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebilir.

Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İstanbulkart Mobil’i indirebilirsiniz.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.