Gündem

İstanbulkartlılar resmen başladı: 31 Ocak tarihine kadar devam edecek, 15 TL…

Binlerce İstanbulkart’ı olan vatandaş için resmen başladı. Yapılan duyuruya göre, 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek. Buna göre, vatandaşlar söz konusu tarihe kadar Getir ödemelerinde 15 TL indirim hakkı elde edecek.

İstanbulkart sahipleri için yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Buna göre vatandaşlar, İstanbulkart ödemelerinde anında 15 TL indirim hakkı elde edecekler.

Konu ile ilgili açıklamada şu bilgilere yer verildi:


Getir ve GetirBüyük’te yapılacak İstanbulkart ödemelerinde 15 TL indirim uygulanacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için Getir’de 90 TL, GetirBüyük’te 165 TL sepet tutarını geçmeniz, İstanbulkart’la ödeme yapmanız ve ‘Sipariş Ver’ aşamasında bu promosyonu seçmeniz gerekir.

Getir için 90 TL ve üzeri siparişlere 15 TL, Getirbüyük için 165 TL ve üzeri siparişlere 15 TL indirim uygulanacaktır.

Kampanya İstanbul depolarında geçerlidir.

Kullanıcılar kampanyadan tek bir İstanbulkart’ı ile bir kez faydalanabilir.

Kullanıcı kampanyadan Getir uygulaması içerisinde İstanbulkart ile yaptığı işleme karşılık ödeme sırasında indirim alacaktır. İndirim tutarı ayrıca TL olarak karta yüklenmeyecektir.

Belbim AŞ kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Öğretmenler için de duyuru yapıldı

Öte yandan öğretmenler için de İstanbulkart ile ilgili duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, başvurular artık internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Söz konusu duyuruda, “Öğretmen İstanbulkart başvurularını artık sadece http://istanbulkart.istanbul web sitemizdeki online işlemler sekmesinden kolayca yapabilirsin.” ifadeleri kullanıldı.