İstanbullu vatandaşlar dikkat: Güzergahlarla ilgili önemli açıklama!

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar için bir duyuru yapıldı. Kentte, toplu ulaşım aracı olan tramvay güzergahlarıyla ilgili açıklama geldi. Metro İstanbul, tramvay hattının çalışma süreci nedeniyle değişen güzergahı duyurdu.

İstanbul’da tramvay güzergahlarıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Metro İstanbul tarafından T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda ray yenileme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Bu nedenle güzergahlar duyuruldu.

TRAMVAY GÜZERGAHLARIYLA İLGİLİ DUYURU

Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda daha güvenli ve konforlu bir yolculuk için ray yenileme çalışması yapılacağını açıkladı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, ray yenileme çalışmaları nedeniyle, 24-27 ve 30-31 Ekim ile 1-2 Kasım’da seferlerin saat 23.00’ten sonra Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağı aktarıldı.

Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’ndaki ray yenileme çalışmaları kapsamında 24-27 ve 30-31 Ekim ile 1-2 Kasım’da seferlerin saat 23.00’ten sonra Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağını bildirdi.

Exit mobile version