İstanbullular dikkat: Metro, metrobüs, otobüs ve marmaray geçişleriniz 50 TL indirimli!

Akaryakıt fiyatlarına gelen yüksek oranlı zamlar, araç sahibi olan vatandaşların dahi toplu taşıma araçlarına yönelmesine sebep oldu. Bütçelerini rahatlatmak adına bu kararı veren vatandaşlar, bu sefer de akaryakıt fiyatlarının artışından ötürü zamlanan toplu taşıma ücretleri ile karşı karşıya kaldılar.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen İBB UKOME toplantısından çıkan yüzde 40’lık toplu taşıma zammı, gün içerisinde işe, okula veya herhangi bir yere gitmek zorunda olan vatandaşların yol masraflarını nerede ise ikiye katladı. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, İstanbullu vatandaşların bütçelerini bir nebze de olsa ferahlatacak yeni bir ulaşım kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Banka, 31 Mayıs tarihine kadar geçerliliği olan ulaşım kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

İstanbulluların Geçişlerine İndirim Kampanyası!

Türkiye İş Bankası artan ulaşım fiyatlarından ötürü yeni bir kampanya düzenledi. Banka, düzenlediği kampanya kapsamında 31 Mayıs’a kadar kampanyaya katılan tüm mevcut müşterilerine hediye para vereceğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen ulaşım kampanyasına göre banka kartı aracılığı ile 50 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemesi yapan müşterilere 5 TL, toplamda 50 TL tutarında MaxiPuan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

İş Bankası Ulaşım Kampanyasının Ayrıntıları

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen 50 TL MaxiPuan kazanımlı ulaşım kampanyası, yalnızca bireysel Maximum kart ve Maximiles kart kullanıcıları için geçerlidir. Hediye puanlar 7 Haziran tarihinde hesaplara aktarılacak olup, 31 Temmuz’a kadar kullanılabilecektir. İlgili tarihe kadar kullanılmayan para puanlar, hesaplardan geri alınacaktır.

İş Bankası Ulaşım Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan 50 TL MaxiPuan kazanımlı ulaşım kampanyasından fayda sağlamak isteyen müşterilerin, İstanbulkart yükleme işlemlerini Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan Pazarama ekranından yapmaları gerekmektedir.

Exit mobile version