Ekonomi

İstanbulluların dikkatine: Fibabanka İstanbulkart kullanıcılarına faizsiz 2 bin 500 TL, düşük faizli 5 bin TL yatıracak!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketler sergilemesinden ötürü giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların hemen hemen her alanda nakde ihtiyaç duymalarına sebep oldu. En temel ihtiyaçlarını karşılarken dahi cebinde nakit olup olmadığını düşünmek zorunda kalan vatandaşlar, bu kapsamda düzenlenen nakit kampanyalarını yakından takip etmeye başladılar.

Yeni dönemde oluşan zorlu şartlara karşı vatandaşların bütçelerini bir nebze olsun ferahlatmak isteyen kurumlarından biri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belbim oldu. Kurum, geçtiğimiz sene düzenlemiş olduğu faizsiz kredi hizmetini bu sene de güncel şartlara uyarlayarak yeniden düzenledi ve detayları kamuoyu ile paylaştı.

Belbim’den İki Ayrı Kredi Kampanyası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mali kalemlerinden sorumlu iştiraklerinden olan Belbim, yepyeni iki yeni kredi kampanyasını duyurdu. Kredi kampanyaları kapsamında Fibabanka ile el sıkışan Belbim, İstanbulkart kullanıcılarına 5 ay vadeli faizsiz 2 bin 500 TL veya 24 ay vadeli düşük faizli 5 bin TL tutarında kredi hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Belbim’in Kredi Kampanyaları Nerelerde Geçerli?

Belbim- Fibabanka iş birliğinde geliştirilmiş olan kredi kampanyaları aracılığı ile nakit hizmeti alan vatandaşlar ilgili bakiyeleri BİM, A101, CarrefourSA, ŞOK, Migros marketlerinde, Halk Bakkallarda, Multinet ödeme noktalarında, Getir’de, BiTaksi’de, İBB sosyal tesislerde, Hamidiye su otomatlarında, Beltur’da, İspark otoparklarında ve diğer İBB anlaşmalı noktalarda kullanabilirler.

Belbim Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İBB Belbim tarafından geliştirilmiş olan kredi kampanyalarına, Belbim’in dijital kanalları aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kredi kampanyalarına bir ay içerisinde en fazla bir kere başvuru yapılabilir. Bir sonraki ay başvuru yapılabilmesi için ise hesapta en az 5 bin TL’lik bakiye bulunması gerekmektedir.