Genel

İşyeri Açmak İstiyorsanız Mutlaka Önce TEB’in İcralık İlanlarına Bir Göz Atın! TEB’den İzmir Karşıyaka’da Piyasa Fiyatının Yarısına Satılık Dükkan İlanı Geldi…

Bankalar icra yoluyla kendi bünyesine aldığı gayrimenkul satışlarını temmuz ayı içerisinde de sürdürüyor. Söz konusu gayrimenkullerin bankada kalma süresinin ardından satışa çıkması ise, her geçen gün icralık gayrimenkul listesine onlarca konut ve işyerinin eklenmesini sağlıyor. Bu kez satışa çıkarılmış olan icralık gayrimenkul bir işyeri iken, TEB tarafından İzmir’den satıca çıkarılıyor.

TEB, İzmir’deki İcralık İlanlarını Güncelledi

Geçtiğimiz ay İzmir’den herhangi bir gayrimenkul satışı gerçekleştirmemiş olan TEB, bu ay İzmir ilindeki gayrimenkul ilanlarını güncelledi. Bu ay İzmir’den bir işyeri satışa çıkaracak olan TEB, e-İhale yöntemi ve artırma usulü ile satışını gerçekleştireceği bu işyerinin İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinin Örnekköy mahallesinde yer aldığını duyurdu. İhalenin detaylarını yayınladığı ilan ile kamuoyuna aktaran TEB, ihaleye katılmak isteyen vatandaşların bankaya yatırması gereken teminatı ise, 50 bin TL olarak açıkladı.

Yapı Kullanım İzni Var

İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinden satışa çıkardığı işyeri için ihale sürecini başlatmış olan TEB, aynı zamanda satışa koyduğu işyeri için detaylı olarak bilgi edinmek isteyen vatandaşlar için bir ilan da yayınlamış bulunuyor. 80 metrekare genişliğinde olan bu işyerinin ofis ve tuvalet gibi bölümlerden oluştuğuna ilanda yer veren TEB, aynı zamanda işyerinin yapı kullanıma izin yani iskan belgesi olduğunu da belirtiyor.

TEB’in İzmir’deki Dükkanı 750 Bin TL’den Satışa Çıkıyor

İhalesi devam eden İzmir ilindeki 80 metrekarelik işyeri için bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan TEB, bu bedelin ilk teklif olarak verilmesine izin veriyor. Bu ihalenin başlangıç bedeli ise, 750 bin TL olarak açıklanmış bulunuyor. Yani ihaleye katılacak olan ilk vatandaş 750 bin TL teklif vermesi ve ihaleye başka bir teklif gelmemesi halinde bu dükkanı piyasanın çok altında bir değere satın almış oluyor.