Ekonomi

İşyeri veya dükkan açmak isteyenler için nakit destek başvuruları başladı!

Vakıfbank tarafından bireysel işyeri kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası doğrultusunda işyeri, büro, muayenehane, dükkan, mağaza, depo gibi gayrimenkullere sahip olmak isteyen vatandaşlara kredi verileceği ifade edildi.

Bu kredi kampanyası “Hayalinizdeki işi, VakıfBank Bireysel İşyeri Kredisi ile kurun!” sloganı ile paylaşıldı ve “İşyeri, büro, muayenehane, dükkan, mağaza, depo vb. gayrimenkullere sahip olabilmeniz için gereken nakite, bu kredimizle ulaşabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Bu kredinin özellikleri kapsamında belirli ve düzenli bir geliri olan ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere verileceği belirtildi ve kredi kullanan kişiye hayat sigortası yapılacağı vurgulandı.

Bu kredinin özellikleri şöyle oldu:

Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli müşteriler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.

Kredi kullanan kişiye, Hayat Sigortası yapılır.

Kredinin limiti, ipotek alınacak gayrimenkulün ekspertiz değerinin %75’i ile sınırlıdır.

Ticari Paket Sigortası yapılır.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını Vakıfbank şubeleri üzerinden yapabileceklerdir. Ancak başvuru için bazı belgelerin hazırlanması gerekiyor. Bu başvuru belgeleri “Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, İkametgah belgesi veya borçlu adına kayıtlı en son tarihli telefon, elektrik, gaz, su vb. faturalardan birinin fotokopisi, Kat mülkiyeti veya kat irtifakı tapusunun fotokopisi, Yapı Kullanım İzin Belgesi, Ekspertiz raporu” şeklinde belirtilmiştir.

FAİZ ORANLARI 

Faiz oranları ise şöyle oldu:

Detaylar için TIKLAYIN.