İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Saatcı ziyaretlerini sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye’deki taksi duraklarını ziyaret ederek bölgedeki sorunları yerinde dinledi. Saatcı, ziyaretlerinde “Fethiye’nin temel sorunu otopark” şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.

Saatcı, mevcut trafik sorunlarının Fethiye Belediyesi’nin tek başına çözebileceği bir durum olmadığını belirtirken, büyükşehir yasası kapsamında ulaşım hizmetlerinin ilçe belediyesinin yetkisi dışında olduğunu ifade etti. Özellikle turizm sezonunda yaşanan ulaşım sıkıntılarını vurgulayan Saatcı, sorunların çözümü için büyükşehir ve merkezi hükümet desteğine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

“Otopark sorunu temel bir mesele”

Otopark sorununu temel bir mesele olarak tanımlayan Saatcı, Karagözler kavşağından Ovacık Köprüsü’ne kadar yaşanan trafik tıkanıklıklarını dile getirdi. Şehir merkezindeki eski okul bölgelerinin otopark alanlarına dönüştürülmesi gerektiğini öne süren Saatcı, bu sayede yaşam kalitesinin artacağını savundu.

Bağımsız aday oldukları dönemde büyükşehir belediyesi ile sağlıklı ilişkiler kuramadıklarını dile getiren Saatcı, ulaşım sektörüyle ilgili bakış açısında bir değişiklik olduğunu belirtti. Destek taleplerinde bulunan Saatcı, çözüm önerilerinin projeler haline getirilerek kamuoyuyla paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Exit mobile version