İzmir HaberleriPolitika

İYİ Partili Uğur Uray Bornova için yola çıktı

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte hareketli günler geçiren İzmir siyaset kulislerinde aday adaylığı başvuruları hızlandı. İYİ Parti Bornova Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuru yapmak için Uğur Uray kalabalık bir destekçi grubuyla Bornova İlçe Başkanlığı’na geldi.

Uray, İlçe Başkanı Birsen Yılmaz’a başvuru dosyasını teslim ederek resmi başvurusunu yaptı. Uğur Uray, düzenlediği basın toplantısında, “31 Mart yerel seçiminde İYİ Parti’miz Türkiye’nin bir çok noktasında kazanarak seçimlere damgasını vuracaktır. Aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde ve Bornova’mızda da kazanıp halkımızı layık olduğu belediyecilikle tanıştıracağız. Partimizin teveccühünü kazanıp aday olmamız halinde belediye baskanlığımızla Bornova’mızın tüm semtlerine eşit bir hizmet kalitesi sunacağız. Proje ve eserlerimizle Bornova’mızı marka şehir yapacağız.

Seçimlerin Bornova’mıza, İzmir’imize ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Uray, başvuru sonrasında partililerlilerle uzun uzun sohbet etti.