İyilik dizisine usta oyuncu desteği: Kadroya dahil oldu, reyting oranları arttı!

Geniş kapsamlı dizi projeleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan özel kanallardan FOX TV, geçtiğimiz haftalarda bünyesine bir yeni dizi yapımını daha dahil etti. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlenmiş olduğu İyilik isimli dizi, kısa süre içerisinde reyting listesinde üstünlük elde ederek, hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran ve başrollerinde İsmail Demirci, Perihan Savaş, Hatice Şendil, Serra Kutlubey gibi önemli isimlerin yer aldığı İyilik dizisi, son olarak 8’inci bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümünden bu yana seyirciyi heyecanlandırmayı başaran dizi, son bölümünde de beklenmeyen bir gelişme ile izleyiciyi ekranları karşısına kilitlemeyi başardı.

İyilik dizisinin yayınlanan son bölümünün son sahnesinde dizi kadrosuna dahil olduğu gözlenen usta oyuncu, izleyicinin takdirini topladı. Gelecek bölümde neler yaşanacağı, Neslihan, Sinan ve Şahika’nın sakladıkları şimdiden merak konusu oldu.

İyilik Dizisinde Sinan- Damla Nişanı!

Kocasının metresi olan Damla’nın hamile olduğunu öğrenerek yıkılan Neslihan, yeni bölümde bir gelişme ile daha sarsıldı. Damla, Neslihan’ın kardeşi olan Sinan’ı kendisine aşık ederek kısa süre içerisinde evliliğe ikna etti ve yayınlanan son bölümde ikilinin nişan gecesi düzenlendi.

Damla’nın Sinan ile nişanlanmasına razı gelemeyen Murat, nişan günü dahi Damla ile yakınlaşarak izleyicinin nefretini kazandı. Ancak nişan gecesinin sonunda Murat’ın büyük sürprizi ortaya çıktı.

Usta Oyuncu Geceye Damgasını Vurdu!

İyilik dizisinin son bölümünde Damla ile Sinan’ın nişan gecesine, davetsiz misafir damga vurdu. Dizinin son sahnesinde kameraların karşısına geçen usta oyuncu Cihat Tamer, Şahika’nın eski kocası, Neslihan ve Sinan’ın babası olarak kadroya dahil oldu.

Sakladıkları Şey Ne?

Eski kocasını karşısında gördüğü gibi bayılarak havuza düşen Şahika, Harun ile ilgili sakladığı sırların olduğunu düşündürdü. Harun’un çocukları ile yıllardır niçin görüşmediği merak konusu oldu.

Exit mobile version