Gündem

İzleyicilere Üzücü Haber! Netflix’den Açıklama Bekleniyor! Abonelik Fiyatlarına Zam Geldi!

Özellikle pandemi sürecinde eve kapanmalar döneminde popüler olan Netflix uygulaması hem dünya da hem de ülkemizde en çok aboneliğe sahip dijital platformlardan biri. Dünya genelinde yaşanılan enflasyon sorunundan dolayı her geçen gün yeni zamlar gelirken bir zam haberi de video paylaşım platformu Netflix ’den geldi.  En çok izlenmeye sahip olan platformu da etkileyen ekonomik sorunlar Netflix’in de abonelik ücretlerine zam yapmasına sebep oldu. Dünya genelinde insanların birçok şeyden eksik kalmasına sebep olan zamlar şimdi de evlerimiz de daha az ödeme yaparak keyifli zaman geçirdiğimiz Netflix platformundan da mahrum kalmamıza sebep olabilir. Platform yetkilileri henüz bir açıklama yapmamış olsalar da yeni zamlı fiyatını gören abonelerine karşı sorumluluklarını yerine getirip en kısa zaman da bir açıklama yapılması beklenmektedir.

Aboneliklere Zam

Henüz platform tarafından bir açıklama yapılmadı ancak bazı dikkatli kullanıcılar aboneliklere zam geldiğini fark ettiler. Bir kısım kullanıcı henüz zamlı fiyatla karşılaşmamış olsalar da hesap kesim tarihinden sonra ki yeni faturanız zamlı olarak yansıtılacaktır. Yeni üyeler ise an itibari ile zamlı fiyat üzerinden aboneliklerini oluşturacaklardır.  Yeni gelen zamlar video akış programının var olan abonelerini ya da abone olmak isteyenleri etkiler mi buna zaman içerisinde abonelik sayısında yaşanan değişimlerle şahit olunur.

Eski ve Yeni Fiyatlar

Yeni gelen zamlardan sonra eski ve yeni abonelikler arasında oluşan bariz fiyat farkı platformun yeni üyeliklerini etkileyebileceği düşünülüyor. İşte Netflix ’in yeni ve eski abonelik fiyatları;

  • Temel Abonelik eski fiyatı 26,99 TL, yeni fiyatı 37,99 TL,
  • Standart Abonelik eski fiyatı 40,99 TL, yeni fiyatı 57,99 TL,
  • Özel Abonelik eski fiyatı 54,99 TL, yeni fiyatı 77,99 TL.