İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Manisa’da yaşayanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden Ege Bölgesi’nde havanın nasıl olacağını duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ege’de sağanak yağış görüleceği bildirildi.

METEOROLOJİ DUYURDU

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu,Karadeniz, Orta ve Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile bugün (Salı) Kıyı Ege, Balıkesir’in batısı ve Çanakkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Orta Akdeniz’in Toroslar mevkii, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görülmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ
Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Salı) Kıyı Ege’nin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 15°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Salı) yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı

MANİSA °C, 12°C
Parçalı yer yer çok bulutlu,bugün (Salı) batısı yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı

Exit mobile version