İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, Kütahya, Uşak dikkat: Saat verildi!

Ege Bölgesi’ne duyuru yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ege Bölgesi’nde bulunan illere sağanak yağış açıklaması yapıldı. Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya çevrelerinde akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış duyurusu yapılırken Denizli, İzmir, Muğla’daa ise bugün parçalı bulut görüleceği bildirildi.

METEOROLOJİ DUYURDU

Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve batısı ile Isparta, Muş ve Van çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Malatya çevreleri, Adana’nın kuzeyi ve Kahramanmaraş’ın batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevrelerinin akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 30°C

Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version