İzmir Alsancak’ta kadın veterinere şiddet!

İzmir’in Alsancak semtinde dün saat 04.30 sıralarında kimliği öğrenilemeyen kadın, köpeğini kontrol için kliniğe getirdi. Köpeğini kontrol için veterinere getiren kadın nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı kadın veteriner hekime sinirlenerek tekme tarak saldırmaya başladı.

POLİS TARAFLARIN İFADESİNE BAŞVURDU

İş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen saldırı, araya girenler tarafından sonlandırıldı. Olayın ardından saldırgan kadın, klinikten çıkarılarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Veteriner hekim ise şikayetçi oldu. Polis, tarafların ifadesine başvurdu.

ŞİDDETE TEPKİ

İzmir Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Özdemir, meslektaşına yönelik şiddete tepki göstererek, yazılı açıklama yaptı. Özdemir, açıklamasında şunları söyledi:

Veteriner hekime şiddetin olduğu yerde, insanların, hayvan sevgisi olduğu için hayvan beslediğine olan inancımız her geçen gün azalmaktadır. Bu nedenle bir an önce yapılacak yasa değişikliğinde hayvan haklarına insanların müdahaleleri üzerine ciddi kafa yorarak, yeni maddelerle düzenlemeye gidilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Unutmayın bize bunu yapanlar, kendini sahibi olarak gördüğü hayvanına neler yapar.

Exit mobile version