Afyonkarahisar haberleriAydın Haberleriİzmir HaberleriManşetMuğla HaberleriUşak HaberleriYerel Haberler

İzmir, Aydın, Uşak, Muğla, Afyonkarahisar’da arsa satın almak isteyen vatandaşlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Birçok vatandaş yatırımını arsa alarak yapmak istiyor. Bu kapsamda İzmir, Aydın, Uşak, Muğla, Afyonkarahisar’da ve bazı diğer illerde arsa duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 281 arsa açık artırmayla satışa çıkarılacak.

Parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar arsa ilanlarını araştırıyorlar. TOKİ arsa satın almak isteyenleri yakından ilgilendiren bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruya göre, 27 ilde 281 arsayı açık artırmayla satılacak.

36 Ay vade imkanı

Konut, ticaret, küçük sanayi, turizm tesisi, sanayi ve depolama, gemi söküm, özel sağlık tesisi, özel eğitim tesisi, gelişme konut, park ile bakım ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara, peşin veya yüzde 25 peşinat, yüzde 40 peşinat 36 vade seçenekleriyle sahip olunabilecek. Yapılan açıklamalarda arsaların KDV’den muaf şekilde satılacağı bildirildi.

İzmir’de satışa sunulan arsalar arasında konut, ticaret, sanayi ve depolama alanı, gemi söküm alanı ve bakım ve akaryakıt istasyon alanları bulunuyor. Bu kapsamda düzenlenecek açık artırma; 29 Haziran 2022 Çarşamba 10.30 ve 30 Haziran 2022 Perşembe 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak.

Hangi illerdeki arsalar satılacak?

Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Muğla, Samsun, Sivas, Şanlıurfa ve Uşak’ta bulunan arsalar satılacak.