İzmir Ayrancılar Mahallesi’nde uygun fiyatlı satılık dükkan ilanı! O banka 52 metrekarelik dükkan için 15 bin TL istiyor!

Son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve sunmuş olduğu uygun fiyatlı finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Burgan Bank, yeni bir hizmet ile tüketicilerin karşısına çıktı. Artan gayrimenkul fiyatları karşısında elleri kolları bağlanan tüketicilere ve yatırımcılara seslenen Burgan Bank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank, uygun fiyatlı gayrimenkul satışı duyurusunun ardından yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, yeni ihalesine ve ihalesine konu olan uygun fiyatlı gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN YENİ HİZMET DUYURUSU!

Burgan Bank elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkarmak için Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardı. Uygun fiyatlardan satışa sunulan gayrimenkulleri için online olarak fiyat teklifi verilebileceğini belirten banka, son ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank, anlaşmasının olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir- Torbalı Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan 52 metrekarelik dükkanı satışa çıkardığını duyuran banka, ihale başlangıç bedelini 320 bin TL, ihale katılım bedelini ise 15 bin 104 TL olarak bildirdi.

BURGAN BANK’TAN NASIL GAYRİMNEKUL SAHİBİ OLUNUR?

Burgan Bank’ın Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılmak için 18 yaşın üzerinde olmak ve ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedeli/ ihale katılım bedeli tutarını yatırmak gerekmektedir. Bu iki şartı sağlayan her vatandaş, Burgan Bank’ın Intengo ihalelerine katılım sağlayabilmektedir.

Burgan Bank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlayabilmek için öncelikle söz konusu yasal platformun resmi internet sitesi üzerinden üyelik işlemlerini tamamlamak gerekmektedir. Banka, üyelik işlemlerini başarılı bir şekilde tamamlayanlara sistem giriş bilgileri aracılığı ile platforma giriş yapma imkanı tanıyacaktır. Oturum açılan platform üzerinden söz konusu ihaleler için online olarak fiyat teklifi sunulabilmektedir.

Exit mobile version