Personel Alımı

İzmir Bakırçay Üniversitesi Araştırma Görevlileri Alacak! Başvuru Şartları…

İzmir’ de ikamet eden ve iş arayan araştırma görevlisi adayları için yeni bir iş ilanı yayınlandı. Resmi gazetede yayınlanan ilana göre İzmir Bakırçay Üniversitesi, 15 araştırma görevlisi alımı yapacağını duyurdu.  15 Eylül tarihine kadar başvuruları kabul edecek ve Sağlık, Mühendislik, İkdisat gibi pek çok alanda araştırma görevlileri istihdam edecek olan İzmir Bakırçay Üniversitesi ‘nin genel ve özel şartları…

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

1- Adayların 657 sayılı Kanun’un 48’inci maddesinin şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.
2- Postadaki gecikmeler, ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak ilgili birime ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.
3- İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.
4- Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4’lük ve 5’lik not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliliği, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen tabloya göre yapılacaktır.
5- Üniversite, sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Üniversite web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir.
Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmaz. İdare uygun gördüğü takdirde, ilanın her aşaması iptal edilebilir.
6- Adaylar açıklanan kadrolardan yalnızca 1 (bir) tanesine başvuru yapabilir. Birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.