Gündem

İzmir Barosu secimi öncesi genel kurul salonunda Kürtçe sloganlar atılınca kavga çıktı!

İzmir Barosu Genel Kurul salonunu Kürtçe sloganlar atan Çağdaş Avukatlar Grubu destekçileri TSK’nın kimyasal silah kullandığı yönünde iftira atınca Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Baro Başkan Adayı Av. Ali Barış Ercan ve arkadaşları tepki gösterdi.

Nefret söylemlerine tepki gösteren Av. Ali Barış Ercan ve Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu yönetim kurulu ve Av. Özkan Yücel’i kınadı, “Meslektaşlarımızı provoke eden ve meslektaşlarımızın üzerine yürüyen kitlenin davranışlarını kınıyoruz.” dedi.

Av. Özkan Yücel’i ayrıca, “Yarın tüm meslektaşlarımızı Cumhuriyete sahip çıkmak üzere genel kurula davet ediyoruz.” İfadelerinde bulundu. Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Beyaz Liste Baro Başkan Adayı Av. Ali Barış ERCAN yarın tüm meslektaşları oy kullanmaya çağırdı.

23 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçimde Av. Ali Barış Ercan başkanlığında Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu seçimi kazanacak ve İzmir Barosu kürsüsünde bir daha “Türk Silahlı Kuvvetleri kimyasal silah kullandı diyerek Kürtçe sloganlar atılmasına izin verilmeyecektir.

Meslektaşlarımıza söz veriyoruz! İzmir Barosunun “sırtını bir takım sözde derneklere dayayan” zihniyet ile yönetilmesine siz meslektaşlarımızın desteğiyle müsaade etmeyeceğiz!” denildi.