İzmir Bayraklı’da cinayet: 19 yaşındaki genci öldürdüler!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde cinayet… Pusuya düşürülen 19 yaşındaki genç, silahla öldürüldü. Olayın ardından ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayacak hayatını kaybetti.

Olay, 00.30 sıralarında İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Mustafa Akkavak ve arkasında yolcu konumunda bulunan ve kimliği henüz öğrenilemeyen kişi, motosikletle seyir halinde oldukları sırada, aralarında daha önceden husumet bulunan grup tarafından pusuya düşürüldü.

MERMİ KOLTUK ALTINA İSABET ETTİ

İki grup arasında tabancayla başlayan çatışmada, Akkavak ve arkadaşı olay yerinden kaçmaya çalıştı. Pusu kuran grubun art arda açtığı ateş sonucunda, Akkavak’ın koltuk altına mermi isabet etti. Motosikletin kontrolünü kaybeden Akkavak, bir evin kapısına çarptı, daha sonra da arkadaşı ile birlikte yola savruldu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mustafa Akkavak’ı alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Akkavak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akkavak’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ekipler, olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için başlattıkları çalışmaları sürüyor.

Exit mobile version