Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bayraklı’da dehşet kaza: Otomobil 2 tır arasında ezildi!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobil, 2 tır arasında kalarak ezildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Meydana gelen feci kaza sonucunda sürücü hayatını kaybetti.

İKİ TIR ARASINDA EZİLDİ

Feci kaza, sabah saatlerinde İzmir’in Bayraklı ilçesinde Çevre Yolu Bayraklı Tüneli çıkışında meydana geldi. İddialara göre, otomobil hızla gelen 2 tırın kendisine çarpmasıyla sürüklenerek öndeki tıra arkadan çarptı. iki TIR’ın arasında sıkışan otomobil kağıt gibi ezildi.

Kaza saat 10.30 sıralarında, İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri çıkışında korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bornova istikametinden Karşıyaka istikametine seyir halinde olan Gökhan Eren (32) idaresindeki otomobil, Ahmet K. idaresindeki tıra arkadan çarptı.

Otomobilin arkasından gelen Mehmet B.’nin (39) kullandığı 34 HJD 047 plakalı tır da otomobile çarpınca araç kağıt gibi ezildi. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis yolda güvenlik önlemlerini sağlarken itfaiye ekipleri araçta sıkışan otomobil sürücüsünü çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede sürücü Gökhan Eren’in hayatını kaybettiği belirlendi.