Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bayraklı’da gece yarısı korkunç olay: Yaralılar var!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 3 kişi arasında kavga çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle kan aktı. Yaşanan olay sonucunda 2 kişi silahla vurularak yaralandı. Olay yerine ekipler sevk edildi. Öte yandan silahla ateş eden şahsın babasının da yaralılar arasında olduğu öğrenildi.

TABANCAYLA ATEŞ AÇTI

Korkunç olay, saat 01.00 sıralarında Muhittin Erener Mahallesi 2179 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Y.G.(24) ve M.Z.Ç.(19) henüz belirlenemeyen bir nedenle sokakta D.B. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönerken, D.B. yanında bulunan tabancayı çıkararak ardı ardına ateşledi. D.B.’nin tabanca ile açtığı ateş sonucunda, M.B., M.Z.Ç. ve Y.G. vuruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti. Yaralılardan M.Z.Ç. ve Y.G.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, M.B.’nin tedavisinin devam ettiği bildirildi.

BABASI DA VURULDU

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturmada, vurularak yaralanan M.B.’nin, şüpheli D.B.’nin babası olduğu öğrenildi. İddiaya göre M.B., kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada vuruldu. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, olay yerinde inceleme yapıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.