İzmir Haberleri

İzmir Bayraklı’da silahlı kavga: Kadını kalkan olarak kullandı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Adalet Mahallesi 1593/9 Sokak’ta yaşanan olayda, B.M. adlı şahıs ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Gerginlik esnasında kimliği belirsiz kişi, tabanca ile ateş açarak B.M.’yi bacağından vurdu. Ancak, olayın şok edici bir boyutu ortaya çıktı. Şüpheli, sokağın ortasında bulunan bir kadını insan kalkanı olarak kullanarak ateş etti.

Olayın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği görüntülerde, B.M.’nin tabanca ile koşarken kadını kalkan olarak kullanan şüphelinin, B.M.’yi vurmaya çalıştığı anlar net bir şekilde görülüyor. Yaşanan arbede sonucunda şüpheli, B.M.’yi bacağından vurarak olay yerinden kaçıyor.

Silah ruhsatsız çıktı

Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı B.M.’yi Bayraklı Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Ruhsatsız bir tabanca da olay yerinde ele geçirildi.

B.M.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor