İzmir Beydağ ve İzmir Tire’de bankadan satılık gayrimenkuller! Daire 450 bin TL, tarla 400 bin TL! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye İş Bankası, İzmir ilinin iki farklı ilçesinde bulunan biri daire biri tarla olmak üzere iki gayrimenkulü, ihale yolu ile satışa sunduğunu duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR TİRE’DE SATILIK DAİRE

Türkiye İş Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan bir daire olduğu bildirildi. Banka, brüt 90 metrekare büyüklüğünde olan daire için verilebilecek asgari fiyat teklifinin 450 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 22 bin 500 TL olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK TARLA

Türkiye İş Bankası, Intengo platformu üzerinden bir ihale daha başlattığını duyurdu. Banka, ikinci ihalesine konu olan gayrimenkulün İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan bir tarlaya ait olduğunu bildirdi.

Türkiye İş Bankası aracılığı ile fiyat teklifine açılmış olan tarlanın büyüklüğü 4 bin 100 metrekare olarak bildirildi. Banka, ihale başlangıç bedelini 400 bin TL, tarla teminat bedelini 20 bin TL olarak belirledi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI INTENGO GAYRİMENKUL SATIŞ SÜRECİ!

Türkiye İş Bankası’nın Intengo platformu üzerinden yayınlamış olduğu satılık gayrimenkul ilanlarından birisi aracılığı ile taşınmaz sahibi olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Intengo platformunda bulunan ihalelerin sürelerinin bitmediğinden emin olmaları gerekmektedir. Süresi bitmemiş olan ihaleler tespit edildikten sonra satın alınmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin, ilgili Türkiye İş Bankası şubesine yatırılması ve gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası, gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanmasından sonra Intengo platformuna giriş yapılabilmesi için yatırımcı ile kullanıcı adı ve şifre bilgisi paylaşacaktır. Paylaşılan bilgiler ile sisteme giriş yaptıktan sonra teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir. İhale bitiş tarihi sonunda en yüksek teklifi yapan yatırımcı, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.

Exit mobile version