İzmir Bornova’da dehşet kaza: Tır önce otomobile sonra otobüs durağına çarptı!

İzmir’in Bornova ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan tır önce otomobile çarptı daha sonra otobüs durağına girdi. Meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Feci kaza, İzmir’in Bornova ilçesinde Egemenlik Mahallesi 6108 Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Şükrü P. idaresindeki 45 AEB 002 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan TIR, önünde seyreden Raif Ö.nün (53) kullandığı 06 EV 8276 plakalı otomobile, ardından da toplu ulaşım aracı bekleyenlerin bulunduğu otobüs durağına çarptı.

5 KİŞİ YARALANDI

İtfaiye, araçta sıkışan TIR şoförü ile TIR’ın altında kalan Mustafa A. ve Ali T.’yi bulundukları yerden kurtardı. Kazada, otomobil sürücüsü ile savrulan otomobilin önünden kaçmaya çalışan ve ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi de yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesine kaldırılırken Mustafa A. ve Ali T.’nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Exit mobile version