İzmir Bornova’da dehşet olay: 4 çocuğunu vurup intihara kalkıştı! 3 çocuk olay yerinde can verdi

İzmir’in Bornova ilçesinde dehşet bir olay meydana geldi. Sabah saatlerinde 45 yaşındaki Vesih Şimşek, 4 çocuğunu vurup intihara kalkıştı. Meydana gelen korkunç olay sonucunda 3 çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk ve kendisi de ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

4 ÇOCUĞUNA ART ARDA ATEŞ AÇTI

Dehşet olay, sabah saatlerinde Bornova’da 4541/1 Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek’i kendine ait zeytinliğe getirdi. Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti.

Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

3 ÇOCUK OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesih ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version