Genel

İzmir Bornova’da ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı!

İzmir’in Bornova ilçesinde önceki akşam saat 17.40 sıralarında 17 yaşında ehliyetsiz olduğu öğrenilen İsmail H. idaresindeki 35 UGC 43 plakalı hafif ticari araç ile Yusuf T’nin kullandığı 35 UGE 05 plakalı otomobil ile kavşakta nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı çarpıştı.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

Meydana gelen kazada çarpışmanın şiddetiyle bir anda savrulan hafif ticari araç, kaldırımda yürüyen yayaların arasına dalmasıyla birlikte yayalardan 53 yaşındaki Mustafa G, 57 yaşındaki Emine Ö. ve ismi öğrenilmeyen bir kız çocuğu ile hafif ticari aracın sürücüsü İsmail H. kazada yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan Mustafa G, Emine Ö. ve kolunda kırık bulunan sürücü İsmail H, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kız çocuğu ise başka bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Mustafa G’nin beyin kanaması geçirdiği, Emine Ö’nün ise kaburgalarında, yüzünde ve kolunda kırıklar olduğu öğrenildi. İki yaralının durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde, kavşakta otomobil ve ticari aracın çarpıştığı, ardından kontrolünü kaybeden hafif ticari aracın kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldığı anlar yer aldı.