Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bornova’da feci kaza: Refüje çarpıp taklalar attı!

İzmir’in Bornova ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüje çarpmasının ardından takla attı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada otomobilde sıkışan sürücü kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Feci kaza, saat 05.00 sıralarında İzmir’in Bornova ilçesinde Ankara Caddesi Bornova Merkez yol ayrımında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Yasem Aksoy (72) idaresindeki 35 ZZ 543 plakalı otomobil, Ankara Caddesi’nde seyir halinde olduğu sırada, belirlenemeyen bir nedenle sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

SÜRÜCÜ SIKIŞTIĞI ARAÇTAN ÇIKARILDI

Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, Bornava Merkez yol ayrımındaki refüje çarptı daha sonra da takla attı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücü Yasem Aksoy’u yaptıkları müdahale ile kurtardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Aksoy, ambulansla Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Aksoy’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.