Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bornova’da kadın cinayeti: Korkunç şekilde öldürüldü!

İzmir’in Bornova ilçesinde kadın cinayeti… 22 yaşındaki Remziye Tüysüz, eski eşinde olan çocuklarını görmek için gittiği evde korkunç şekilde öldürüldü. Tüysüz, eski eşi Y.P. tarafından boğularak öldürülmesinin ardından battaniyeye sarıldı. Evin kapısını açık gören bir yakını içeriye girince korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ, BATTANİYEYE SARILDI

Konya’da ailesi ile birlikte yaşayan 2 çocuk annesi Remziye Tüysüz, iddiaya göre çocuklarını görmek için bir süre önce boşandığı eski eşi Y.P.’nin İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Merkez Mahallesi’ndeki evine geldi. Dün gece saat 23.45 sıralarında Y.P.’nin oturduğu evin kapısının açık olması üzerine içeri gelen bir yakını korkunç bir manzara ile karşılaştı. Evde Y.P.’nin babası H.P., babaannesi H.P., kardeşleri O.P. ve F.P. ile 2 çocuğu bulunduğu halde Remziye Tüysüz’ün battaniyeye sarılı cesedini gören yakını durumu 112 Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tüysüz’ün öldüğü belirlendi. Tüysüz’ün boğularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarıldığı anlaşıldı.

Polis, evde bulunan Y.P.’nin babası H.P., babaanne H.P. ve kardeşleri O.P. ile F.P.’yi gözaltına aldı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri evde detaylı incelemede bulundu. Remziye Tüysüz’ün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.