İzmir Bornova’da sahte dolar kavgası: Bir kişi öldü

İzmir’in Bornova ilçesinde, dün akşam saatlerinde meydana gelen bir kavgada av bıçağıyla yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Yeşilova Mahallesi 4072. sokakta meydana geldi.

Olayın kökeni, geçen salı günü yaşanan bir olaya dayanıyor. Suriyeli M.S. (20) ve babası W.S. (47), Suriye uyruklu bir kişi olan Nihad Memik (20) ve Türk vatandaşı E.Ç. (38) tarafından sahte dolar karşılığında gerçek dolar talebiyle karşılaştılar. Ancak, baba ve oğul, bu teklifi reddetti. Bu reddin ardından Nihad Memik ve E.Ç., M.S.’nin küçük kardeşinden zorla ev anahtarını alıp, ayrıca ayakkabı kalıp malzemelerine de el koydular.

Av bıçağıyla saldırdı

El konulan eşyalarını geri almak için gelen baba W.S. ile Nihad Memik ve E.Ç. arasında önce bir tartışma yaşandı ve sonrasında bir arbede çıktı. Olayı gören W.S.’nin oğlu M.S., dükkanda bulunan bir avcı bıçağıyla Nihad Memik ve E.Ç.’ye saldırdı. M.S., Nihad Memik’i kasık bölgesinden, E.Ç.’yi ise karın bölgesinden yaraladı.

Olayın tanıklarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve yaralılar Memik Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, E.Ç. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tedavi altına alınan Nihad Memik, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. E.Ç.’nin tedavisi ise devam ediyor ve hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayın şüphelileri olan baba ve oğul, polis ekipleri tarafından hızla yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma da devam ediyor.

 

Exit mobile version