Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir Bornova’da satılık tripleks dükkan ilanı: 37 bin 500 TL ödemek yeterli!

Son dönemlerin en dikkat çeken özel bankalarından olan Burgan Bank, anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANKTAN SATILIK DÜKKAN İLANLARI!

Burgan Bank yasal ihale platformlarından Bankadan ile anlaşmaya varmış olduğunu ve bu kapsamda da ilgili platform üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. İzmir ilinde gayrimenkul sahibi olmak isteyenleri de unutmayan banka, İzmir’de bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için düzenlemiş olduğu ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

BURGAN BANK’TAN SATILIK TRİPLEKS DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank anlaşmaya varmış olduğu Bankadan isimli yasal e- ihale platformu Bankadan üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalesinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşarak vatandaşları bilgilendirdi.

Burgan Bank’ın Bankadan isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunduğu ve toplam kullanım alanının 149 metrekare olduğu açıklandı. Dükkanın tripleks yapıda olduğunu belirten banka, tam hisse ile satışta olan dükkanın ihalesi için 1 milyon 250 bin TL’lik başlangıç bedeli belirlediğini bildirdi.

Burgan Bank ilk ihalesine katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların teminat bedeli ve hizmet bedeli ödemelerini yapmalarını gerektiğini belirtti. Banka teminat bedelini 37 bin 500 TL, hizmet bedelini ise 59 bin TL olarak bildirdi.

BURGAN BANK’TAN İKİNCİ SATILIK DÜKKAN İHALESİ DUYURUSU!

Burgan Bank’ın Bankadan isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunduğu ve toplam kullanım alanının yine 149 metrekare olduğu açıklandı. Bu icralık dükkanın da tripleks yapıda olduğunu belirten banka, tam hisse ile satışta olan dükkanın ihalesi için 1 milyon 350 bin TL’lik başlangıç bedeli belirlediğini bildirdi.

Burgan Bank ikinci ihalesine katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların teminat bedeli ve hizmet bedeli ödemelerini yapmalarını gerektiğini belirtti. Banka teminat bedelini 40 bin 500 TL, hizmet bedelini ise 63 bin 720 TL olarak bildirdi.