İzmir Buca’da feci kaza: Otomobil 7 kişinin arasına daldı!

İzmir’de feci bir trafik kazası meydana geldi. Bir araç, otomobile ve kamyonete çarpmasının ardından 7 kişinin arasına daldı. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Vatandaşlar da kazaya karışan kişilere yardıma koştu. Meydana gelen olay sonucunda yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Kaza, İzmir’in Buca ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu Ahmed İ.’nin kullandığı 35 BLS 053 plakalı Kia marka araç, süratli şekilde giderken önce Yunus Emre Ö.’nün kullandığı 34 FAK 474 plakalı otomobile, ardından Levent Ç. idaresindeki 35 AZT 994 plakalı kamyonete çarptı.

7 KİŞİNİN ARASINA DALDI

Ahmed İ.’nin kullandığı araç çarpmanın etkisiyle savrularak, iş yerinin önünde duran 7 çalışan ve müşterinin arasına daldı. Aracın çarpmasıyla insanlar savrulurken, kazayı gören vatandaşlar hem kazazedelerin yardımına koştu hem de durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Kazanın ardından aracından inen Ahmed İ., bir süre sonra aracına tekrar binerek bir şeyler aldıktan hemen sonra aracından çıktığı sırada baygınlık geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ayağında kırık olduğu öğrenilen Hasanbeyi B. ve sürücü Ahmed İ. ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Exit mobile version