İzmir Buca’da freni boşalan kamyon yayalara çarptı: Çok sayıda kişi yaralandı!

İzmir’in Buca ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kamyonetin freni boşaldı. Freni boşalan kamyonet kaldırımdaki yayalara çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza, 6 Ocak tarihinde İzmir’in Buca ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, babasına ait nakliye aracını kullanan S.A. (28), idaresindeki kamyonetin freni boşaldı. Frenin boşalması üzerine sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, yayalara çarptı ve bir iş yerinin camlarını kırdı.

Aracın çarpmasıyla kazazedelerden 2’si camları kırılan iş yerine savrulurken, bu esnada aracın çarptığı iş yerinde bulunan bir reklam panosu da o sırada içeride olan bir vatandaşın üstüne yıkıldı. Kaza sonucunda 5 kişi yaralandı.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yaşanan feci kazanın ardından ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralanan 5 kişi ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılar buradaki tedavilerinin ardından bir süre sonra taburcu oldu.

 

Exit mobile version