İzmir Haberleri

İzmir Buca’da iki çocuk annesi kadın 7 kişi tarafından bayılana kadar dövüldü!

İzmir Buca’da iki çocuk annesi kadın 7 kişi tarafından bayılana kadar dövüldü. Kirayı geciktirdiği için dövülen kadının ev sahibi tarafından darp edildiği ortaya çıktı. 43 yaşındaki kadının yaşadığı olay nedeniyle şikayetçi olduğu öğrenildi.

İzmir’in Buca ilçesinde corona virüsü salgını nedeniyle maddi olarak zorluk çeken bir S.O bir süredir kirasını ödeyemedi. Bu nedenle ev sahibi M.Ç. iki çocuk annesi kadının evden çıkmasını istedi. Mart ayına kadar kontratı olduğunu belirten kadın, ev sahibi tarafından darp edildi.

Darp raporu aldığı için sinirlendiler

İddialara göre daha önce ev sahibinden şiddet gören 43 yaşındaki kadın, evine döndüğü sırada ev sahibi, eşi, gelini, oğlu ve yanlarındaki 3 kişinin tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Daha önceki şiddet olayı nedeniyle darp alan kadına sinirlenen ev sahibi ve yanındakiler, kiracı kadına saldırdılar.

İki çocuk annesi kadın çocuklarının gözü önünde bayılana kadar şiddete uğradı. Dayak yiyen kadın olay hakkında şikayette bulunarak şu açıklamaları yaptı:

“2 haftadır çocuklarımı göremiyorum. 2 bin 500, 3 bin lira için bunlar oluyor. Darp esnasında cebimdeki parayı alıyorlar. ‘Kira niyetine bunu alıyoruz’ dediler. Telefonumu almaya çalışıyorlar. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Ruhen bitik durumdayım. Hiçbir şey yapamıyorum. Bunların bana maddi kaybını geçtim, manevi kaybı ne olacak? Olaylar esnasında iki kadın komşum gelerek dayak atan şahısların ellerinden kurtardılar beni. Onlar beni kurtarmasaydı şu andan benim üçüncü sayfalardaki haberimi yapıyordunuz”