İzmir Buca’da inanılmaz teklif! Kamu bankası 61 metrekarelik dükkanı, peynir ekmek fiyatına satıyor! Halkbank gayrimenkul

Halkbank, artan gayrimenkul fiyatları nedeni ile gayrimenkul sahibi olma hayallerini gerçekleştiremeyen tüketicilerin yanında yer aldı. Banka, Halkbank Gayrimenkul platformuna iki yeni ilan eklediğini duyurdu.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank kendi bünyesinde hizmet vere Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile yeni bir satılık dükkan ilanı yayınladı. Banka, İzmir’in Buca ilçesinin Dicle Mahallesi’nde bulunan iş yeri için düzenlenen ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile yayınlamış olduğu 61 metrekarelik satılık iş yeri için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 330 bin TL, teminat bedeli ise 9 bin 900 TL olarak belirlendi.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA 115 METREKARELİK SATILIK İŞ YERİ!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile yayınlamış olduğu ikinci satılık gayrimenkul ilanının, İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan bir iş yerine ait olduğu öğrenildi. Banka, Bozkaya Mahallesi’nde yer alan iş yeri için düzenlemiş olduğu ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile yayınlamış olduğu 115 metrekarelik satılık iş yeri için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 480 bin TL, teminat bedeli ise 14 bin 400 TL olarak belirlendi.

HALKBANK GAYRİMENKUL SATIŞI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden birisine sahip olmak isteyen tüketicilerin, ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini banka şubesine yatırmaları ve banka ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamalarını gerekmektedir.

Halkbank, teminat bedelinin yatırılmasının ve satış sözleşmesinin imzalanmasının ardından Halkbank Gayrimenkul platformuna giriş yapılabilmesi amacı ile bir kullanıcı adı ve şifre tanımlayacaktır. İlgili giriş bilgileri ile sisteme giriş yapan kullanıcılar, teminat bedelini yatırmış oldukları gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verebilirler.

Exit mobile version